mxjonsson

Alla inlägg under november 2011

Av Linn Jonsson - 14 november 2011 16:56

När jag gjorde min blogg la jag bara upp en vanlig bild som header, ganska tråkig.

Men fick för mig nu att jag skulle göra en riktigt header, Så slängde snabbt ihop något.

Jag har inte alls någon aning om hur man gör i ps så de fick bli i paint, men jag är nöjd, speciellt

att den passade in på bloggen så bra.


// LJ

Av Linn Jonsson - 9 november 2011 09:55

Idag har jag en äkta skit dag. Inget känns bra, allt känns bara upp och ner.

Tårarna faller för minsta lilla, käns som inget räcker till just nu.

Känns som jag försöker, jag för allt, jag visar, jag ger.

Jag har allt jag kan önska, jag är lycklig, jag har världens bästa pojkvän, men varför känna såhär då?


 

Av Linn Jonsson - 8 november 2011 20:09

 



Du och jag har alltid funnits där för varan. När jag grät när jag var liten så tog du min hand, kramade om mig så jag kände mig trygg. Om någon var dum täckte du min rygg. Aldrig har jag känt hatet i närheten av dig, du är den bästa brorsan. Om inte du hade funnits där och tagit emot mig när jag föll, vem vore jag idag inte samma som nu. Du är en ängel nedsänd för att skydda mig. Jag säger det för sällan, Jag Älskar Dig. Du är en underbar människa, du är bäst på jorden. Allt du gjort för mig och ställt upp för mig, jag vet inte vad jag ska göra för att verkligen visa hur tacksam jag är och glad för att du gjort allt du gjort. Skulle vilja ge dig allt. Du köpte en ny 125 a åt mig när jag började bli för lång för 150:n. Fast du egentligen inte hade behövt om du inte velat. Du köpte den för dina pengar du fick från dina skador. Du kunde ha gjort precis vad du ville för dem. Men du köpte en cross åt din lillasyster för den mesta del av dom. Jag förstår inte själv. Det är du som hjälpt mig genom åren med i princip allt. Alla gånger du följt med mig på cross träningarna och kollat och gett mig råd och de gånger du vart med och kört tillsammans med mig. Du är en del av min dragningskraft som får mig att verkligen vilja. Jag önskade jag var som du. Jag vill kunna köra som dig, ha samma hoj känsla, bara flyga fram. De är många gånger jag sagt massa skit till dig som jag inte menat. Jag har sett en del gånger hur ledsen och sårad du blivit. jag har inte tänkt på vad jag sagt alla gånger. Men du ska veta än vad jag säger eller gör, så kommer du alltid vara min storebror. Jag har en storebror som min Idol. Du är en talang, du är inte bara min idol, utan säkert flera andras idol också. Från att träffa dig varje dag, till en dag då vi bor 40 mil ifrån varandra, de var verkligen något nytt. Just då för stunden kände jag inte den saknad jag känner nu, jag trodde inte de skulle vara så svårt att bo ifrån dig. Jag vet att du är bara ett samtal bort, men de är inte samma sak. Jag saknar dig så de gör ont. Jag saknar dig på banorna, du brukar alltid vara med. Men nu är de inte längre så, men de gånger du är med och är här uppskattar jag enormt, de är kvalité. Dom gånger jag mått dåligt över något du har alltid märkt de, du fråga alltid vad de är. Du är den person jag kan berätta allt för och verkligen prata ut om saker. Jag hoppas verkligen vi har samma kontakt om 30 år som vi har nu. Du är den person som står mig närmast. Jag tror ärligt talat att de inte är många syskon som har samma relation till varandra som vi har. Inte många som ställer upp som du gör för mig. Storebror, Tack för att du fått mig till den jag är idag, för allt stöd inom crossen och all träning. Du är den person jag presterar först av alla i alla lägen.

 JAG ÄLSKAR DIG FRED JONSSON <3

Av Linn Jonsson - 7 november 2011 21:16

Lovet bara försvann. Det sägs att tiden går fort då man har roligt. Jag har haft en riktig skönt och roligt lov. Har hunnit med att köra hoj, vara med min fina pojkvän. Det blev även en spontan tripp till Sundsvall med Mamma. Blev en natt hos Moster. Sedan åkte jag till mina små kusiner som har blivit så stora nu, usch vad tiden går fort. Men vi har ju fått vårt lilla tillskott i släkten, våran Hilmer. <3 Så jag fick turen att gosa med honom i tre dagar. Jag njöt av varje sekund ! På onsdagen åkte jag och Farbror med Melker och Astrid på Himlabadet, de va riktigt mysigt och roligt.

Älskar verkligen att åka bort till släkten, alltid lika mysigt och man kan slappna av. Speciellt nu när det inte händer så ofta eftersom det är en bit att åka, så tar man verkligen vara och njuter av dom stunderna. 

Avslutade mitt lov med en helg hos min pojke. På lördagen var vi på S1 och kikade på Parenduron som Mattias och Rasmus körde, dom var så duktiga !  Men fy vad kör sugen man blir då man sitter brevid och kollar. ;)


Kan resultera att mitt lov har varit toppen,  !



Presentation


Linn Jonsson
19 Oktober
Första året på Frisörlinjen på Johan Bauer i Eskilstuna.
Tränar och Tävlar i motocross.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Cross hunden


Ovido - Quiz & Flashcards